Pasajul Ciurel

Stimați cetățeni, vă vom prezenta mai multe cazuri in care banii d-tră sunt cheltuiți inutil, numai pentru a fi furați.
Vă prezentăm fapte și lucruri reale, cu acte in mână.
Cum să faci praf un…pasaj de bani!
Pasajul Ciurel este martorul incompetenței și corupției din Primăria Capitalei.
Pentru ca dumneavoastră, cei care dați banii, să aveți o imagine corectă asupra hoției și inutilității lui, facem următoarele precizări:
-Se dorea o străpungere către A1 care, vezi doamne, trebuia să descongestioneze B-dul Iuliu Maniu.
Studiul de fezabilitate aproxima un cost, vă rugăm să vă așezați, de peste 80 (optzeci) milioane de euro pe kilometru, fără exproprieri!
Trebuiau expropriate cam 40 ha de teren și mai multe imobile, printre care și blocuri cu mai multe etaje.
Toate aveau autorizații de construire emise de Primăria Sectorului 6.
ONG-urile s-au opus categoric ca oamenii să fie demolați, au precizat că prețul este astronomic iar o șosea care să aducă mașinile de pe A1 direct in centrul orașului, va spori foarte mult emisiile ce vor afecta și mai mult sănătatea oamenilor.
In nemernicia lor, cei din PMB, doreau ca A1 și A2 să fie legate prin centrul orașului, pe tot Splaiul, prin Piața Uniirii, ca să vă fie clar!!!
Chiar prezentaseră un PUZ in sensul acesta.
Vă Imaginați ce dezastru in trafic și de mediu ar fi fost generate?!
Le-am dat ca variante să termine Centura, să străpungă B-dul Timișoara in Centură și vedem ce valori de trafic vor fi după aceste lucrări.
Dar cu cine să te-nțelegi, cine să ne asculte, ei voiau scoruri mari, lucrări inutile și cât mai supraevaluate, să-și tragă sume mari, normal.
Acum să știți și d-tră de ce PMB nu vrea Șosea de Centură, au de tocat o căruță de bani din buget și fac tot felul de lucrări de infrastructură in interiorul orașului, inutile, evident.
O parte din cetățenii ce-și construiseră legal casele, consiliați de Salvați Bucureștiul și Eco-Civica, au acționat PMB in instanță.
Au câștigat, anulând chiar și studiul de impact de mediu, o gogoriță.
Primăria tot încerca să emită alte autorizații, PUZ-ul S6 a incercat să cuprindă și el străpungerea dar nu a trecut de vigilența cetățenilor și ONG-urilor.
In final, gașca de impostori din PMB a emis o Autorizație de Construire in baza documentației autostrăzii suspendate a lui Oprescu, care prevedea pasajul Ciurel.
Autostrada suspendată avea un preț stabilit de studiul de fezabilitate, țineți-vă bine iar, de 120 milioane euro pe km!!!.
Au construit un pasaj ilegal și inutil care s-a transformat intr-un blocaj total, o ,,parcare”, cum spun șoferii, care nu duce nicăieri.
Pentru a fi in cunoștiință de cauză, vă informăm că un alt pasaj construit prost, Basarab, a avut in studiul de fezabilitate un preț de aprox 60 milioane euro și s-a finalizat cu…250 milioane de euro.
Și-acum PMB mai are restanțe de plată la constructor.
Dacă vreți ca d-tră, cei care plătiți aceste nenorociri, să nu vă implicați, să știți că este foarte greu pentru două ONG-uri să lupte cu această mafie.
Trebuie să vă implicați, să vă simțim prezența civică.
Cel mai simplu mod de implicare este să participi la vot.
ACUM D-TRĂ AVEȚI PUTEREA!
FOLOSIȚI-O!
twittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail