Nu este vorba de vreo navă spațială ci de avioanele din capul primarului Băluță!

Cetățeni ai Sectorului 4 pregătiți-vă de un nou furt și-o nouă distrugere in Parcul Arghezi, bănuim că ar fi noul parc pe care primarul il amenajează, cu dedicație, pentru prietenii de la Metalurgiei Parc, sau un teren pe Șos. Olteniței. cine știe.
Dar nu băgăm măna-n foc.
Ceea ce vedeți in imagini este un nou proiect al primăriei ce s-ar dori un teatru pentru cetățenii și copiii sectorului.
Numai că sala de teatru are 180 de locuri!!!
Ce teatru o fi ăla care are un număr așa mic de locuri, ne imaginăm cu toții.
Problema se lămurește repede pentru că apare un centru de afaceri in cadrul proiectului!!!, spații comerciale, sală pentru conferințe, de relaxare etc!!!
Bănuim că se vor juca piese grele și după aceea spectatorii să se relaxeze un pic.
Mai betonează vreo 3000 metri pătrați din parc, plus accese, parcări, de care nu spune nimic.
Asta in condițiile in care există, deja, Palatul Național al Copiilor care dispune de toate aceste facilități, inclusiv teatru, are parcare și acces direct in B-dul Tineretului.
Sau poate achiziționa cinema Cultural pentru a mări nivelul de cultură.
Sunt multe soluții la îndemână și ieftine.
Primarul vrea ceva kitsch, cum arată intreg sectorul, dar nu uitați și faptul că de 4 ani sponsorizează zona Arena cu chiria plătită pentru că renovarea sediului primăriei va dura, probabil, cât metroul din Drumul Taberei.
Vă Imaginați care e destinația reală a spațiului ăsta costisitor și ce acte ,,culturale” se vor desfășura acolo.
Dragi cetățeni, vă rugăm să nu mai permiteți asemenea hoții, să vegheați la banul dumneavoastră, la spațiile verzi, la viitorul nostru, să vă gândiți la oameni noi care vă respectă!
Cu stimă!
twittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail