Nemernicii de la guvernare, după ce au scos ong-urile de la administrarea ariilor protejate, acum dau OUG care modifică legislația de mediu și, implicit, cea a ariilor protejate.

Proiectele dumnealor să nu mai necesite evaluare de mediu și să poată să treacă pe unde vor, când vor.

Vă imaginați distrugerile, fără precedent, asupra ariilor protejate, ce vor afecta iremediabil flora și fauna, unicate in Europa.

Atâta timp cât ong-urile au administrat ariile protejate, avizele lor erau obligatorii dar erau și foarte obiective.
Niciodată nu ne-am opus proiectelor de infrastructură.

Am cerut evaluări corecte de mediu și unde efectele asupra mediului erau semnificative, solicitam o altă variantă de plan, așa cum precizează legea.

Primul pas a fost înlăturarea ong-urilor iar acum modifică legile să nu mai fie nevoie nici de evaluări de mediu sau să fie realizate, eventual, după realizarea proiectelor.
Ce să mai evaluezi dacă tu ai făcut, deja, praf aria protejată.

Deasemenea nici ong-urile nu vor putea interveni in timp util pentru că ei pot obține și Autorizațiile de Construire in regim de urgență iar termenele de judecată mari vor face aproape imposibilă oprirea proiectelor.

Un grup de derbedei, inconștienți, semianalfabeți care vor nenoroci patrimoniul natural, inestimabil, al țării noastre.

Timp de 30 de ani n-au făcut nimic iar acum crează acest dezastru de mediu pentru proiectele lor sau ale grupurilor de interese.

STIMAȚI CETĂȚENI, VA FI ARMAGEDON IN ARIILE PROTEJATE.

Pentru mai multe detalii https://www.g4media.ro/proiect-controversat-al-min-transporturilor-pentru-accelerarea-lucrarilor-de-infrastructura-ong-urile-avertizeaza-ca-romania-risca-declansarea-procedurii-de-infringement-pentru-incalcarea-legislatie.html?fbclid=IwAR1f_8tHb_ZZJK1FDn1IdFx22gPCNpVh_5nSz9w_nRIeN0NbE5PK8G2ZQUw

twittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail