Infractiuni de neimaginat la Primaria sectorului 4!

Primarul Sectorului 4 continuă distrugerea spațiilor verzi din sector.
Am primit o fotocopie a primei pagini a Autorizației de Construire emisă pentru parcarea din Parcul Tineretului.

ESTE UIMITOR! AUTORIZAȚIA A FOST EMISĂ IN DATA DE 14.04.2018 când parcarea era aproape gata.

S-a procedat In acest mod hoțesc, mișelesc și ,evident, nelegal pentru ca ONG-urile să nu poată ataca autorizația pe durata lucrărilor.

Mai mult, se cumpără presa pentru a nu mai lovi in ,,interesele” primarului distrugător, vorbim de o parte a presei, fără pic de moralitate, etică și deontologie profesională.
Indivizi care in urmă cu 2 ani il făceau praf pe primar cu clanurile lui, acum devin pupincuristi contribuind la genocidul împotriva populației.

Primarul a distrus părculețul de la Piața Sudului pentru a face parcare și urmează părculețul din spatele pieței Berceni.
Este clar că primarul și-a pierdut uzul rațiunii și calcă legea in picioare, ajutat de Agenția pentru Prăduirea Mediului, precum și de instituțiile de control, Garda de Mediu, Inspectoratul de Stat in Construcții, Poliția Locală a PMB și Poliția Locală a Sectorului 4, la care se adăugă grupurile de interese.

Atât primarul cât și aceste instituții și grupuri nesocotesc hotărârile judecătorești și calcă in picioare legile și demnitatea propriilor contribuabili.
Vor plăti până la urmă, vă promitem acest lucru!

twittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail