APM Bucuresti a emis Acordul de mediu pentru parcarea din Parcul Tineretului

STIMAȚI CETĂȚENI, AI SECTORULUI 4 !
Pe 12 ianuarie, Agenția pentru Protectia Mediului a luat decizia emiterii Acordului de mediu pentru parcarea, pe 2,3 ha, din Parcul Tineretului.
Cu toate că Eco-Civica și Salvați Bucureștiul au anulat, in primă instantă, HCLS4 care promova și asigura finanțarea parcării, PS4 a promovat o nouă HCL cu același obiect ca cea anulată.

In aceste condiții APM București calcă in picioare legea și sănătatea cetățenilor, devenind complice la toate distrugerile din Sectorul 4 și București.

CONSTRUCȚIA PARCĂRII AR ÎNSEMNA ȘI TĂIEREA A 250 DE ARBORI !

Cele două Ong-uri vor ataca in instanță Acordul de mediu și Autorizația de Construire aferentă parcării.

Stimați cetățeni, dacă doriți puteți notifica cele două instituții să stopeze edificarea parcării, ar fi un ajutor și un mod de implicare civică real, ceea ce ne dă curaj in acțiunile noastre.

UN ALT LUCRU GRAV CE VA AVEA CONSECINȚE GRAVE DE MEDIU, CU AFECTAREA SĂNĂTĂȚII DUMNEAVOASTRĂ:

In aceeași ședință de avizare, APM Buc. a avizat și pierderea a peste 60 de ha din serele Berceni cu toate că acestea sunt spații verzi iar intr-o ședința anterioară respinsese edificarea serelor tocmai pe motiv că sunt spații verzi.
TOATE ACESTEA TOT IN COMPLICITATE CU PRIMĂRIA SECTORULUI 4.

Faptele au și naturâ penală.

Vă promitem că vom face tot posibilul să oprim aceste distrugeri și nu vom mai ceda niciun metru pătrat de spațiu verde.

twittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail